ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!Την Τετάρτη 8/3 δίνουμε το παρών στις συγκεντρώσεις για το έγκλημα των Τεμπών

 και συνάδελφοι  και συνάδελφοι η ΟΛΜΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία της 8ης Μαρτίο


Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί.

Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

  

Η σύγκρουση στα Τέμπη δεν ήταν ατύχημα, ούτε δυστύχημα… Ήταν έγκλημα όλων των κυβερνήσεων και της Hellenic Train ,ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα, για το οποίο προειδοποιούσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο Σιδηρόδρομο.

Η ελάχιστη απόδοση δικαιοσύνης στη μνήμη των θυμάτων είναι να μην συγκαλυφθεί σε καμία του πλευρά το έγκλημα. Να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους!

Ο μόνος τρόπος για να μη θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς, είναι να παρθούν εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του σιδηρόδρομου, να μην ξανακουστούν οι λέξεις κόστος και  κέρδος όταν μιλάμε για την ασφάλεια του λαού.


Η ΕΛΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ καλεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στην Απεργιακή Συγκέντρωση,στις 12.00 το μεσημέρι  και στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στις 7:00 το απόγευμα, με συμμετοχή  δεκάδων  Εργατικών Σωματείων και Φορέων της Θεσσαλονίκης και Φοιτητικών Συλλόγων της πόλης.

Για να δώσουμε ουσιαστικό νόημα και  να παλέψουμε για να γίνει πράξη η ευχή όλων μας:

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! του Βενιζέλου  μαζική συμμετοχή στην απεργία της 8ης Μαρτίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΛΜΕ Χαλκιδικής καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν στην απεργία και στις συγκεντρώσεις-πορείες της Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια