Κάλεσμα σε διαδικτυακή εκδήλωση ενάντια στην ψευδεπίγραφη «ατομική αξιολόγηση»

ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 
https://meet.jit.si/Elme_chalkidikis








 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής, σας καλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση για την αξιολόγηση. Η εκδήλωση αυτή συμπληρώνει την δια ζώσης εκδήλωση της 22ης Φεβρουαρίου στο β΄ γυμνάσιο Μουδανιών για το ίδιο θέμα, αλλά και την διαδικτυακή που οργάνωσε η ΟΛΜΕ για τους νεοδιόριστους της Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συζήτηση θα παρευρεθούν μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ και θα απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες των συναδέλφων για το ζήτημα, με προτεραιότητα σε αυτές των νεοδιόριστων. 

Είναι ανάγκη να ξεκαθαριστούν ζητήματα στα οποία μεθοδευμένα δίνονται παραπλανητικές διαστάσεις από τους εντεταλμένους της αξιολόγησης και τους υποστηρικτές τους με κεντρικό στόχο τον πειθαναγκασμό και την τελική υποχώρησή μας. 
Εκτός από τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ, θα απαντήσουν και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής για ζητήματα που άπτονται των ιδιαίτερων συνθηκών στον νομό.

 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου, 1/4/2023 ώστε να μην συμπέσει με τις χρονοβόρες, «εισαγωγικές επιμορφώσεις» των νεοδιόριστων. 

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Η επίθεση που δεχόμαστε θα απαντηθεί συλλογικά. Συλλογικός ας είναι ο αγώνας μας, μέχρι την τελική νίκη!

 https://meet.jit.si/Elme_chalkidikis   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια